Labdarúgás

2023.07.03. 07:33

Szombaton is játszanának az NB III-ban

kisalföld.hu

Egyre több, az NB III-ban érdekelt klubcsapat áldását adta arra a kezdeményezésre, melynek célja, hogy a már négy csoportban lebonyolított bajnokságban szombaton is lehessen mérkőzéseket rendezni – írja a hunfoci.hu-ra hivatkozva az NSO. 
A magyar labdarúgásra specializálódott portál júniusban fordult nyílt levélben az MLSZ-hez, amelyben többek között az NB I-es bajnokik teljes hétvégén való eloszlásával, a romló gazdasági helyzet miatt civil munkát is vállalni kényszerülő játékosokkal, valamint az alacsony nézőszámmal indokolja a változtatás szükségességét. 
Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Dunaújváros, amely levélben kérte a többi harmadosztályú klubot, hogy támogassa ezt az indítványt. A hunfoci.hu információi alapján cikkünk megírásáig 21 klub adta áldását a kezdeményezésre. 
Akik támogatják a szombati mérkőzésrendezést: Cigánd SE, Békéscsaba, Gyöngyös, Haladás VSE, FC Hatvan, Csornai SE, Honvéd II, Érdi VSE, Szekszárdi UFC, Tiszafüredi VSE, Balatonfüredi FC, ETO Akadémia, III. ker. TVE, Nagykanizsa, Vasas II, Kőrösladány, Kaposvár, Szeged II, Dabas SE, DVSC II. 
A kezdeményezést szóban támogatta a Veszprém és a PTE-PEAC. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában