Érdekes döntés

2023.07.29. 17:18

Egyszerre négy csapatkapitánya lesz az Audi-ETO-nak

Egyszerre négyen látják el a csapatkapitányi feladatokat az Audi-ETO női kézilabdacsapatánál. A döntést az új edző, Ulrik Kirkely hozta meg.

Kisalföld.hu

Nze Minko, Brattset Dale, Szöllősi-Schatzl és Oftedal a győriek csapatkapitányai.

Négy játékost kért fel egy csapatkapitányi team tagjának az Audi-ETO vezetőedzője, Ulrik Kirkely. A szakember szerint a legfontosabb, hogy a Kari Brattset Dale, Stine Oftedal, Estelle Nze Minko, Szöllősi-Schatzl Nadine négyesben egyáltalán ne legyen feladatelosztás, együtt, egyenértékű munkát végezzenek.

„Egy csapatkapitányi teamet szeretnék megvalósítani, amelynek tagjai nagy tapasztalattal rendelkeznek a kézilabdában, valamint megfelelően értik, hogy milyen irányzatot fogunk képviselni a pályán” – indokolta Ulrik Kirkely a választását.

„Amennyiben mégis vezéregyéniséget kellene megjelölnöm, az Kari Brattset Dale lenne. Remek személyiséggel, karizmatikussággal, profi hozzáállással rendelkezik, ezért úgy gondolom, képes is lesz biztonságot nyújtani csapattársainak a különböző helyzetekben” – zárta gondolatait a vezetőedző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában