Labdarúgó NB III

2023.07.30. 20:10

Az utolsó percben kapott góllal szenvedett vereséget a Csorna

Nem kezdődött jól a Csorna számára a mérkőzés, fél óra elteltével a hazaiak kerültek előnybe. A második félidő közepén még egyenlített a Csorna, de az utolsó pillanatokban kicsúszott az egy pont a vendégek kezéből.

Kisalföld.hu

Haladás-MÁV–Csornai SE 2–1 (1–0)

Szombathely, 350 néző. V.: Nyekita.

Haladás-MÁV: Horváth B. – Buzás, Varga Cs., Pap M., Ferencz, Szenczi (Tóth M. 66.), Balogh Á. (Árvai 84.), Szabó M., Kovács B., Horváth M., Varga M. (Czuczi 62.). Vezetőedző: Szenczi Imre.

Csorna: Ficsór – Füzi, Kelemen, Bolla, Füleki, Tóth A., Kerékgyártó, Ladjánszki (Fekete 89.), Nagy K. (Csikai 84.), Márton A. (Németh B. 52.), Visy B. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Gsz.: Szenci (34.), Árvai (90.), ill. Tóth A. (69.).

34. p: A tizenhatos eleresztett lövést még védte Ficsór, de a kipattanót Szenci könyörtelenül a kapuba vágta. 1–0.

69. p: Szép összjáték után Tóth A. cselezte be magát a 16-oson belülre, majd gyönyörűen lőtt a jobb alsó sarokba. 1–1.

90. p: Elvesztett párharc után a csereként beállt Árvai szerezte vissza a vezetést – és mint kiderült, ez győzelmet érő gól volt – a szombathelyieknek. 2–1.

Németh Szabolcs: – Az első félidőben nem vettük fel a ritmust, megilletődötten, bátortalanul játszottunk, ezt ki is használta a Haladás és ekkor megérdemelten szerzett vezetést. A félidőben rendeztük sorainkat, kértem a csapattól, hogy bátrabban játsszunk, toljuk fel a védekezésünket, ezzel meg is zavartuk az ellenfelet, ami meghozta gyümölcsét, sikerült kiegyenlítenünk. A végén mindkét csapat hajtott a győzelemért, amiből mi jöttünk ki rosszabbul. Sokat kell még dolgoznunk fejlődésünk érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában