Szettveszteség nélkül

2023.06.27. 14:45

Olaszországban nyertek tornát a győri strandkézisek

A hajdúnánási bravúros Magyar Kupa-győzelem után az olaszországi Gaetáben is remekelt a Győri Strandkézilabda Club csapata, amely veretlenül, szettveszteség nélkül nyerte meg a nemzetközi tornát.

kisalfold.hu

Az olasz homokban is remekeltek a győriek.

Kiss Dániel legénysége öt olasz és egy görög csapat magabiztos legyőzésével nyerte meg az EBT (European Beachhandball Tournament) tornát. A győri együttes legszorosabb mérkőzése a pénteki első találkozó volt, amelynek második szettjét "aranygóllal" tudta megnyerni.

A torna zárónapján, az elődöntőben volt még egy szorosabb szettjük a győrieknek – ott egy korábbi csoportellenféllel, a Colosseum Handball csapatával találkoztak – az első szettet 20–15-re nyerték, de a második már sima (22–12) volt. A fináléban a torna másik veretlen addig együttese Grosseto Handball csapata várt a győri gárdára. A döntő is nagyon sima 2-0-ás győri sikert hozott (21–12, 24–10).

A győri különdíjasok.

A torna legjobb kapusának és a legjobb védőjének is egy-egy győri játékost, De Ridder Robertet, illetve Molnár Gergelyt választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában