Férfi kosárlabda NB I

2023.05.06. 08:05

Sopron KC – Aki harcra kész, attól maximum kell

Egységes, jó csapatjátékot nyújtva győzelemmel kezdte a DEAC elleni, az 5–8. helyért kiírt, az egyik fél három nyert mérkőzéséig tartó párharcot a Sopron KC férficsapata. Szombaton Debrecenben találkozik újra a két együttes, az összecsapás 17 órakor kezdődik.

kisalfold.hu

A fehér mezes soproniak másodszor is legyőznék a DEAC-ot.

Fotó: Wölfinger Béla

Azon túlmenően is, hogy beteg, van gondja bőven Kosztasz Flevarakisznak, az SKC kiváló görög szakvezetőjének a mai összecsapás kapcsán. Mint ismeretes Andre Jones és Valerio-Bodon Vincent távozott a csapattól, amelynek kapitánya, Takács Norbert vállsérüléssel bajlódik. A fiatalok közül pedig – akiknek a bajnokság ezen szakaszában a korábbinál nagyobb szerepet szánna  a szakvezető – Csátaljay Péter a ballagása miatt nem tud elutazni a mérkőzésre.

Flevarakisz ebben a nem éppen ideálisnak nevezhető helyzetben azt hangsúlyozta, ahogy szerdán, úgy szombaton is csapatként kell együtt dolgozniuk, működniük azoknak a játékosoknak, akik elutaznak Debrecenbe.

A DEAC-nak sok jó játékosa van, de így, jelentősen megfogyatkozva is a cél a lehető legjobb teljesítményt nyújtani és persze győzni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában