Döntetlen Priskin utolsó meccsén

2023.05.21. 08:28

NB II foci - Búcsú és pontszerzés: ETO FC Győr-Csákvár 2-2 - galéria

A Merkantil Bank Liga NB II 38. fordulójában vasárnap az ETO hazai pályán búcsúzott.

kisalfold.hu

ETO FC GYŐR–AQVITAL FC CSÁKVÁR 2-2

GYŐR, ETO Park. Játékvezető: Pillók Ádám (Mohos Milán, Ország Péter)
ETO FC: Ruisz - Kovács K., Fodor, Urblík, Bekker, Vingler,Toma, Tuboly, Vitális, Kiss B., Borsos. Vezetőedző: Antonio Munoz
CSÁKVÁR: Auerbach - Karacs, Mészáros, Gazdag, Körmendi, Ominger, Torvund, Koval, Murka, Vaskó, Magyar. Vezetőedző: Tóth Balázs

PERCRŐL PERCRE

90+2. perc: Vége a mérkőzésnek. Priskin Tamás nagy tapsot kap a közönségtől. Örülnek a csákváriak is, hiszen a megszerzett pontjuknak köszönhetően megmenekültek az osztályozótól. Köszönjük megtisztelő figyelmüket!

89. perc: Karacs, Bekker és Fodor is sárga lapot kap egy kapu előtti tömegjelenetet követően.  

83. perc: Bekkernek sikerül mentenie egy óriási csákvári ziccernél szögletre. A szöglet is veszélyes, a Ruisz által kiöklözött labdát nem sikerül eltakarítani a győrieknek a tizenhatoson előteréből, végül Karacs húzza kapura a labdát, amit a gólvonal elől Kovács Krisztián fejel ki.  

81. perc: GÓÓÓL! Labdát szerez Hanzli a csákvári térfélen, aztán 18 méterről lő. A labda megpattan egy védőn, így lesz igazán jó lövés: a bal kapufáról pattan a hálóba. 2-2

79. perc: Kiss Máté kap sárga lapot. 

76. perc: Vitális helyére Hanzli Péter áll be.

75. perc: Kiss Máté íveli a labdát a bal oldalra, Huszár onnan fejel kapura, Auerbach nagyot véd.

70. perc: Kiss Máté szöglete után Fodor fejese a felső lécről pattan felfelé.

68. perc: Kiss Máté váltja Vinglert.

64. perc: GÓÓÓL! Fejső menti meg a labdát az alapvonal elől a bal oldali szögletzászlónál, a középre ívelését Kocsis teszi vissza Ominger elé, aki 13 méterről lő. A labda Fodoron megpattanva jut a kapuba. 1-2

61. perc: Hármas csere a vendégeknél. Gazdag helyére jön Kocsis Dominik, Torvund helyére Tamás Nándor, Magyar Zsolt helyére pedig Fejős Áron.

59. perc: Gazdag Vajk lövését védi Ruisz.

56. perc: Jön Borsos helyére Priskin Tamás, Tuboly helyére pedig Huszár Marcell áll be. Utolsó meccsén játszik Priskin az ETO-ban, őt is skandálással ünnepli a közönség.

48. perc: Sárga lapot kap Tuboly egy kemény belemenés után. 

46. perc: Folytatódik a mérkőzés. Kiss Bence helyére Lacza Alex állt be a szünetben. 

A szünetben az 1963-as, 1983-as és 2013-as győri bajnokcsapatokat köszöntötték. Az egykori bajnokcsapatok jelenlévő tagjai körbejártak a stadionban. 

45. perc: Vége az első félidőnek. 

42. perc: GÓÓÓL! Kiss Bence passzol Vinglerhez a jobb oldalon, Vingler jól tálal a beinduló Kovács Krisztián elé, aki az ötös jobb sarkáról lövi a labdát félmagasan a hálóba. 1-1

39. perc: Tuboly esik el Torvund mellett a tizenhatoson belül, de ezért most nem jár büntető.  

28. perc: Vitális 30 méteres szabadrúgása elmegy a kapu mellett. 

20. perc: GÓÓÓL! Magyar Zsolt a kapu jobb oldalát veszi célba, Ruisz rajta van a labdán, de a lábáról a kapuba jut a labda. 0-1

19. perc: Bekker ér kézzel a labdába a tizenhatoson belül Torvund lövése után, így a játékvezető büntetőt ítél a Csákvár javára.  

16. perc: Torvund fejesét tolja kapu fölé Ruisz.

14. perc: Ismét Torvund lő, ismét Ruisz véd.

10. perc: Vingler 16 méterről lő, a kapufát találja el.

3. perc: Torvund lövését fogja Ruisz. 

1. perc: A mérkőzést a kékben játszó Csákvár kezdi. Fehér-zöldben az ETO. 

Előzetes - A zöld-fehéreknek többszörösen is ünnep lesz ez a nap. Ekkor köszöntik az 1963-as, az 1983-as és a 2013-as bajnokcsapat tagjait, valamint az NB II-es meccs kezdete előtt elbúcsúztatják az ETO-nál a futballt befejező Priskin Tamást. 

Antonio Munoz vezetőedző:

A szezon végén érezhető egy kis fáradtság a fiúkon. Azon dolgoztunk a héten mindennap, hogy győzelemmel tudjunk elbúcsúzni a szurkolóktól.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában