Elismerés

2023.03.08. 12:42

Újra a győri Bercsényi a legjobb sportiskola

A Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) idén is a Győri SZC Bercsényi Közlekedési és Sportiskolai Technikumot választotta meg Magyarország legjobb vidéki sportiskolájának.

kisalfold.hu

Ezzel a győri intézmény duplázni tudott, ugyanis tavaly is az első helyen végzett a sportiskolák kategóriájában.

Büszkék vagyunk rá, hogy ismét a Bercsényi lett a legjobb vidéki sportiskola, s nemrég az is kiderült, hogy – mintegy négyszáz intézmény közül – a legjobb technikumok listáján iskolánk a negyvennyolcadik helyezést érte el. Mindez hatalmas elismerés

– mondta Németh Zsolt, a győri intézmény igazgatója.

– Mindenképp szeretnénk köszönetünket kifejezni a sportképzésben velünk együttműködő egyesületeknek, egyben biztosítjuk őket, kollégáimmal továbbra is kiemelt célunk az utánpótláskorú sportolóik tanulmányi és sportkarrierjének építése. Kiemelt köszönet jár a győri atlétikai, kajak-kenu, torna- és úszószakosztályoknak, a szakképzésben pedig a duális partnereinknek, mindenekelőtt a Dana Hungarynek, de mindenképp meg kell említenünk a szülők áldozatvállalását is – tette hozzá Németh Zsolt. 

Németh Zsolt Reinhardt Ákos sportállamtitkári főosztályvezető és Rózsa József, a sportiskolák szövetségének elnöke között.

Nemzetközi eredményei alapján az iskola érettségi előtt álló tanulója, a GYÚSE úszója, Andor Benedek egyéniben a legjobb másodiknak járó díjat vehette át. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában