MOL Magyar Kupa

2022.09.20. 08:42

Labdarúgás - Zárt kapus lesz az ETO mérkőzése a Kecskemét ellen

kisalföld.hu

A Magyar Kupáért legközelebb október közepén szállnak harcba a csapatok. Az ETO a Kecskemétet, a Mosonmagyaróvár a Kisvárdát fogadja.

Megyebeli csapatainkra NB I-es ellenfelek várnak a MOL Magyar Kupa negyedik fordulójában: Mosonmagyaróváron a Kisvárda, az ETO-nál pedig a Kecskemét lesz a vendég. 
A győri klub tájékoztatása szerint a 2021/22-es szezonban a Ferencváros elleni mérkőzésen történtek miatt az MLSZ zárt kapus büntetést rendelt el az ETO-val szemben és ez a Kecskemét elleni meccsen lép életbe.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A kijelölt játéknap október 19., szerda. 

A 4. forduló (a 16 közé jutásért) párosítása: Iváncsa KSE (NB III)–Ferencvárosi TC, MOL Fehérvár FC–Puskás Akadémia FC, Credobus Mosonmagyar- óvár (NB II)–Kisvárda, Felsőzsolca (megyei I.)–MTK (NB II), Haladás (NB II)–Budapest Honvéd, Kazincbarcika SC (NB II)–ZTE FC, DEAC (NB III)–Debreceni VSC, Nyíregyháza (NB II)–Vasas FC, FC Nagykanizsa (NB III)–Békéscsaba (NB II), Balatonfüred (NB III)–Paksi FC, FC Ajka (NB II)–Újpest FC, Budafoki MTE (NB II)–Szeged (NB II), ESMTK (NB III)–BFC Siófok (NB II), Nagyatádi FC (megyei I.)–Monor (NB III), ETO FC Győr (NB II)–Kecskeméti TE, Nyergesújfalu SE (megyei I.)–Mezőkövesd Zsóry FC. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában