Foci

2022.09.08. 19:32

Jubileumi gálamérkőzéssel tisztelgett az Országgyűlés válogatottja Sopron hűsége előtt - fotók

A soproni Városi Stadionban játszott csütörtökön jubileumi gálamérkőzést a Soproni Közéleti Válogatott a Magyar Országgyűlés Válogatottjával a népszavazás centenáriumi emlékévének tiszteletére.

kisalfold.hu

Fotó: Máthé Daniella

 A csapatok a 100., jubileumi év zászlója mögött futottak ki a pályára. A mérkőzést megelőzően dr. Ragány Misa, a Pro Kultúra Sopron ügyvezetője énekelte el a Himnuszt. Az Országgyűlés csapata ezen a mérkőzésen nélkülözte csapatkapitányát, Kövér László házelnököt.

A pirosban játszó parlamenti csapat a közélet ismert szereplői mellett vendégjátékosként soraiban tudhatta Balázs Pali előadóművészt is. A kezdőrúgást Csapó Károly, a Soproni Textiles egykori játékosa, két világbajnokságon szerepelt 19-szeres válogatott játékos végezte el. A mérkőzés elején a kék mezben pályára lépő soproni csapat igyekezett lendületes támogatásokat vezetni, melyek eredményeként a 16. percben megszületett az első gól, Róka Norbert távolról bombázott a kapuba. A lelkes közönség tapssal jutalmazta a jó passzokat és a szép cseleket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában