Elvesztette az eszméletét

2022.07.01. 09:12

Összeesett a Dunaszerdahely labdarúgója a hőségben a pályán - intenzíven kezelik a játékost

Ijesztő jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők a DAC–Paks (1–3) felkészülési mérkőzés 40. percben: az óriási, közel negyvenfokos kánikulában a hazaiak gambiai középpályása, Sainey Njie összeesett a pályán - írja a Nemzeti Sport.

kisalfold.hu

„Ott voltam mellette a pályán. Sainey összeesett, és elvesztette az eszméletét. Most kaptuk a hírt, hogy már jobban van. Bízunk benne, hogy nemsokára visszatér közénk” – nyilatkozta a dunaszerdahelyi játékos, Szánthó Regő.

„Sainey dehidratált volt, elvesztette az eszméletét, és nagyon magasra szökött a pulzusa. A közbelépésünk után a mentősök gyorsan kórházba szállították. Már magához tért, de holnapig megfigyelés miatt az intenzív osztályon marad” – mondta Fegyveres Zsolt, a DAC orvosa.

Rájár a rúd a DAC gambiai labdarúgóra, aki tavaly ősszel is súlyosan megsérült. Sainey Njie akkor a másodosztályú Révkomárom elleni kupameccsen homlokcsonttörést szenvedett.

Gyors gyógyulást kívánunk Sainey Njie-nek! Fotó: DAC

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában