Gyirmót FC Győr

2022.05.03. 15:26

Csertői Aurél - "Paks az utolsó szalmaszál"

kisalfold.hu

Csertői Aurél jelenlegi és korábbi csapata csap össze szerdán a bajnoki pontokért. Fotó: Nso.hu

Újpesten 2–2-es döntetlent ért el a Gyirmót az OTP Bank Liga 30. fordulójában. Néhány fordulóval ezelőtt ezzel az eredménnyel valószínű, mindenki maradéktalanul elégedett lehetett volna a klub háza táján. A bennmaradásért vívott harcban azonban igazán a győzelem segíthetett volna most a kék-sárgákon.

Csertői Aurél, a Gyirmót vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés után: „Egy pont és egy pont között vannak különbségek. Ez egy bravúros egy pont volt, de sajnos a három utolsó hazai mérkőzésen ugyanígy egy pontokat szereztünk, amikor nekünk állt a mérkőzés, tehát az sokkal fájóbb. Az Újpest a második félidőben nagy nyomást helyezett ránk, sok helyzetet kidolgoztak, de a kapusunk remekül védett és meg tudtunk újulni, egy gyönyörű akcióból gólt tudtunk szerezni. Egyértelmű, hogy fölényben játszott az Újpest. Nem gondolom, hogy szükségük lett volna kétséges szituációból gólt szerezni. Bravúrnak mondható ez az egy pont.”

Szerdán 16.30 órakor a Gyirmót a Paksot fogadja. A meccs kezdetekor a csapat már tudni fogja, hogy a Honvéd, Debrecen, Mezőkövesd trió közül melyik rivális mennyi pontot szerzett. Elképzelhető akár az is, hogy a gyirmótiak számára már tét nélküli lesz a Paks elleni összecsapás, de sokkal valószínűbb, hogy győzelmi kényszerben kell majd pályára lépniük. Az MTK félórával a Gyirmót találkozója után kezd a vendég Puskás Akadémia ellen.

OTP Bank Liga, 31. forduló, további párosítás, kedd: Mezőkövesd Zsóry FC–Debreceni VSC, 16.30; MOL Fehérvár FC–Budapest Honvéd, 18.30. Szerda: MTK Budapest–Puskás Akadémia FC, 17.00; Ferencvárosi TC–ZTE FC, 18.30. Csütörtök: Kisvárda Master Good–Újpest FC, 18.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában