harcművészet

2021.11.28. 19:16

Soproni karate sikerek az OB-n – galéria

November végén rendezte meg a Shotokan Karate-do International Magyarországi Szövetsége Országos Bajnokságát.

kisalfold.hu

„Nagyon készültünk, mivel ez volt az idei, sok lezárással terhelt év kiemelt versenye egyesületünk számára. Sajnos az elmúlt héten szép lassan elfogytunk, rengetegen karanténba kerültek, mivel kontakt személyek voltak. Egy maréknyi csapattal így is sikerült tatamira állnunk. Mindenki szépen szerepelt és dobogóra állhatott. A sort a gyerekek között Kocsis Bendegúz kezdte, aki katában a 3. helyen végzett. Gáncs Nóra szintén katában indult és 2. helyet szerezte meg.

 

Kumitében Halász Torda képviselte a csapatot. Szépen menetelt és nyerte a meccseket a 14 éves korosztályban. Végül csak a döntőben talált legyőzőre így ezüstérem került a nyakába. Végül a nagyobbak között a haladó kategóriában Mayer Bertalan, míg a felnőtt kezdők között Kocsis Árpád szerzett ezüst érmet katában. A csapat irányítását és az edzői feladatokat Gáncs Dávid látta el, míg a bíráskodásban egyesületünk elnöke, Gáncs Krisztián segédkezett” – közölte portálunkkal a Shotokan Tigrisek SE.

Felkészítő túra Burgenlandban

2021. december 5-én vasárnap rendezzük meg a második felkészítő túránkat a januári Extrem Burgenland túrára. Amennyiben a járványhelyzet is engedi 30 kilométeres kört teszünk meg az Anger parkolóból indulva reggel 8 órakor. Az útvonal: Tómalom – Jánostelep – határsáv – Páneurópai piknik emlékpark – Fertőrákos – Szárhalmi erdő – Anger. A túrán ingyenesen lehet részt venni bárki számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában