Koronavírus

2020.03.27. 19:23

Az Audi-ETO öt millió forinttal támogatja a győri segélyalapot

Győr polgármestere, Dézsi Csaba András a közelmúltban létrehozta a Győri Segélyalapot, melynek célja a koronavírus elleni győri küzdelem segítése. Ebbe az alapba már több magánszemély és cég is adakozott, most a Audi-ETO minden kollégája együtt jelentős összeggel támogatja az alapot, és így a győrieket.

kisalfold.hu

Gondolnak a bajbajutott szurkolókra

„Ezúton szeretném támogatásomról és elismerésemről biztosítani Dézsi Csaba Andrást, aki rengeteget tesz Győrért és az itt élők egészségéért, a helyzet minél jobb kezeléséért. Azt gondolom, hogy azon győri emberek közül, akik bajba kerülhetnek jelen helyzetből kifolyólag, sokan klubunk, az Audi-ETO szurkolói, akik szurkolásukkal támogattak bennünket hazai pályán és idegenben is, időt és pénzt sem kímélve.

Ötmilliós felajánlás

Most nekünk, megbecsült, győri polgároknak kötelességünk, hogy visszaadjunk valamit a helyi társadalom, a közösség tagjainak. Egyeztetve klubunk összes munkavállalóval mindenki örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez, és március havi jövedelméből mindenki felajánlott egy összeget, ezt elnöki hatáskörben kiegészítettem.

Ezek alapján a klub munkavállalói és az egyesület közösen ötmillió forinttal járul hozzá a Győri Segélyalap működéséhez” – nyilatkozta Bartha Csaba, az Audi-ETO elnöke.

„Ott lesz a csapat lelke is”

Dézsi Csaba András is köszönetét fejezte ki a csapat felajánlásáért: „A város nevében hálásan köszönöm a klub támogatását. Ahova a segélyalap forintjai kerülnek, ott lesz a csapat lelke is.”

A zöld-fehér klub elnöke kifejezte elismerését az egészségügyi dolgozók és a szakemberek áldozatos munkájáért, valamint felhívta a figyelmet az óvintézkedések és a rendeletek betartásának fontosságára is: „Engedjék meg, hogy ezúton kívánjak erőt és kitartást minden szakembernek, és szeretnék megkérni minden ETO-szimpatizánst, győri és magyar embert, hogy tegyen meg mindent a vírus terjedésének megakadályozása érdekében. Bízom benne, hamarosan mindannyiukkal találkozhatunk ismét az Audi-arénában női kézilabda-mérkőzésen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában