Helyi sport

2019.02.06. 07:55

Futsal - Meglepő győri vereség

Meglepetésre vereséget szenvedett az ETO SZC az NB II 20. fordulójában, míg a rivális Piliscsaba győzelmével ismét átvette a vezetést a tabellán.

kisalfold.hu

PTE-PEAC R-bus–ETO SZC Futsal Club 4–2 (3–1)

Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok. NB II-es férfimérkőzés. V.: Kovács G., Wittner.


PEAC: Ambrusics – Szentes, Spannenberger, Bartal, Tóth A. Csere: János, Máté, Sónyák, Iványi, Varga T., Nagy N., Vénosz. Edző: Varga Balázs.


ETO: Magyar – Zobák, Kovács M., Tama, Püspök. Csere: Győrfi, Balikó, Végh A., Pinczés, Bartus, Varga L., Hegyesi, Kőfalvi. Edző: Pál László.


Gsz.: Varga T. (11.), Szentes (13.), Spannenberger (15., 24.), ill. Pinczés (5.), Tama (36.).


Jól kezdte a mérkőzést a győri csapat, amely egy hónappal ezelőtt kiütötte a pécsieket a Magvassy-sportcsarnokban. Az első félidő második részét megnyomták a házigazdák, akiket a visszavágás vágya is fűtött, s öt perc alatt nemcsak megfordították a találkozót, de kétgólos előnyt is kialakítottak. A második félidő elején a negyedik gólt is bekapták a Rába-partiak, Tama gólja pedig csak a szépítésre volt elegendő. Váratlan veresége és múlt heti döntetlenje miatt az ETO visszacsúszott a második helyre, s visszavette a vezetést a PAFC.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában