Helyi sport

2019.01.22. 10:03

Futsal - Szünet után fordított az ETO

Parázs csata volt.

kisalfold.hu

ETO SZC Futsal Club–REAC 8–5 (2–3)

Győr, Magvassy-sportcsarnok, NB II-es férfimérkőzés, 200 néző. V.: Vass, Bíró.


ETO: Győrfi – Zobák, Hegyesi, Tama, Püspök. Cs.: Balikó, Nyíregyházky, Kovács M., Pin-

czés, Bartus B., Szücs Á., Németh M., Kőfalvi, Varga L. Edző: Pál László.


REAC: Tusor – Horváth K., Pásztor D., Hornok, Kollár Zs. Csere: Molnár G., Sztojanovits, Árvai, Kaszala. Edző: Kollár Zsolt.


Gsz.: Püspök (1., 38.), Hegyesi (15., 31., 35.), Tama (25., 38.), Zobák (37.), ill. Kollár Zs. (5., 35.), Horváth K. (6.), Hornok (19.), Kaszala (30.).


Gyors győri góllal kezdődött a találkozó. A góllövőlistát vezető Püspök szezonbeli 27. találatával szerzett vezetést a házigazda. Az első pár percet követően azonban felvette a ritmust a REAC, és két váratlan bombával egy percen belül megfordította az állást. A kapott góloknak köszönhetően kapkodóvá vált a zöld-fehérek játéka és a sok eladott labda révén több kontrát is vezethetett a fővárosi gárda, amely végül a játékrész végén újra magához ragadta a vezetést.


A második félidő elején Tama góljával egyenlített ismét a házigazda, de továbbra is rengeteg volt a félpályánál eladott labda, így végig kiélezett maradt a mérkőzés. Parázs hangulat mellett a küzdelem dominált a pályán, rengeteg szabálytalanság és reklamálás kísérte a megmozdulásokat. A végére fejben elfáradt a REAC, szétesett a védelmük és a győriek feljavuló helyzetkihasználása végül eldöntötte a találkozót.


Kis János szakmai tanácsadó: – A Szenvedélyek viharában című filmhez hasonlítanám a találkozót. Volt vihar, volt orkán és egy rendkívül parázs csata kerekedett ki a meccsből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában