Helyi sport

2017.09.18. 14:17

Női kézilabda - Négy Audi ETO játékos a válogatottban

Kiss Éva, Bódi Bernadett, Görbicz Anita, Tomori Zsuzsanna .

mti

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette  keretét a Koszovó és Fehéroroszország elleni Európa-bajnoki selejtezőkre.


A magyar szövetség honlapja szerint a dán szakember által  megnevezett 22 játékos szombattól készül majd együtt Budapesten, s  négy nappal később a fővárosi Elek Gyula Arénában küzd meg Koszovó  legjobbjaival, jövő vasárnap  pedig Fehéroroszországban lép pályára.


A hónap végén kezdődő selejtezősorozatban még Hollandia  szerepel a magyarok csoportjában, a négyesből pedig az első kettő jut ki a jövő decemberi, franciaországi kontinenstornára.


A magyar női válogatott kerete


 Kapusok: Bíró Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), Janurik Kinga  (Érd), Kiss Éva (Győri Audi ETO)   


Jobbszélsők: [namelink name="Bódi Bernadett"] (Győri Audi ETO), Klujber Katrin  (Dunaújvárosi KKA), Lukács Viktória (FTC-Rail Cargo Hungaria)


Irányítók, átlövők: [namelink name="Görbicz Anita"] (Győri Audi ETO), Háfra Noémi  (FTC-Rail Cargo Hungaria), Klivinyi Kinga (Érd), Kovács Anna (Dunaújvárosi KKA), Kovacsics Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), Mazák-Németh Csilla (Siófok KC), Pálos-Bognár Barbara (Budaörs),  Szekeres Klára (FTC-Rail Cargo Hungaria), Szöllősi-Zácsik Szandra  (Budaörs), Tomori Zsuzsanna (Győri Audi ETO)   


Beállók: Kisfaludy Anett (Érd), Mayer Szabina (Alba Fehérvár  KC), Sirián Szederke (DVSC-TVP)   


Balszélsők: Gávai Szonja (Érd), Hársfalvi Júlia (DVSC-TVP),  Schatzl Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában