Helyi sport

2015.05.21. 12:51

Soproni Sördögök - Újra a bronzéremért

Csütörtökön 18 órakor Pakson kezdődik a férfibajnokság bronzcsatája az Atom- <br>erőmű SE és a Soproni Sördögök csapatai között.

kisalfold.hu

  
[namelink name="Sabáli Balázs"] legénysége, ahogy tavaly, most is szeretné megkaparintani a bronzérmet.

A soproniak több mint egy hetet vártak a bronzmeccsre, ami egy rájátszásban meglehetősen hosszú idő. Hogy ezt hogyan töltötte csapata, arról a következőket mondta a Sördögök edzője: „Kedden fejeztük be az elődöntőt, szerdán pihentek a srácok. Csütörtöktől szombatig játékosabb jellegű edzések voltak, vasárnap megint pihenő.

Nem lehetett tudni, mikor kezdődik a bronzcsata és azt sem, ki lesz az ellenfél, vasárnap derült ki, hogy a Paks. E héttől pedig próbáltuk felpörgetni, versenyhelyzetre hangolni a társaságot, ami nem könnyű a szezon vége felé, de úgy érzem, a fiúk megint éhesek a sikerre. Remélem, ahogy az évad során eddig már kétszer, újra sikerül nyerni Pakson."

Sabáli Balázs hozzátette: úgy érzi, a két döntőbe jutott gárda, valamint az Atomerőmű – amely most már minden légiósát harcba dobhatja – kerete erősebb, mint az ő csapatáé. Ráadásul az is biztos, hogy Dénes Gábor, a Sördögök védekezésének régóta bokasérülésével bajlódó „oszlopa" számára befejeződött a szezon. A többiek egészségesek, harcra készek. És a szezonbeli harmadik paksi sikerre készülnek...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában