Helyi sport

2014.11.24. 10:15

NB II - Szezonzáró győzelem nélkül

Kikapott az SVSE, ikszelt a Gyirmót.

kisalfold.hu

Soproni VSE-GYSEV–Balmazújváros 0–2 (0–1)
Sopron, 700 néző. V.: Molnár A.

SVSE: Halasi – Csábi, Baranyai, Bobál, Szabó L. – Pintér (Pados, 84.) – Erdélyi (Horváth A., a szünetben), Deme – Eszlátyi, Horváth P., Pető (Fazekas, 55.). Szakmai igazgató: Supka Attila.

Balmazújváros: Perger – Vachtler, Szatmári, Papp F., Bokros – Batizi-Pócsi, Sigér, Kiss L. (Sigér A., 81.), Angyal (Kondás, 57.) – Belényesi (Kállai, 74.), Pintér N. Edző: Szabó János.

Gsz.: Pintér N. (17.), Batizi-Pócsi (83.).

Kiállítva: Csábi (48.).

17. p: Pintér N. kapott remek indítást a soproni kaputól 40 m-re, Halasi kissé feleslegesen, rossz ütemben futott ki az ívelésre s a vendégtámadó ezt kihasználva okosan emelte felette a labdát a bal sarokba. 0–1.
48. p: Csábi rántotta le Pintért gólhelyzetben, Molnár ezért kiállította.
83. p: A rosszul helyezkedő soproni védők között a teljesen üresen álló Batizi-Pócsi került százszázalékos helyzetbe a kaputól 6 m-re, s könyörtelenül a hálóba bombázott. 0–2.
Supka Attilát eltiltása miatt Szántó Csaba pályaedző helyettesítette. A fegyelmezetten, s jóval harcosabban játszó vendégek megérdemelték a győzelmet az utóbbi hetekben brillírozó, de ezen a meccsen kevés tudatosságot felmutató SVSE ellen.

Jók: senki, ill. Pintér N., Szatmári, Papp F., Sigér.

Szántó Csaba: – Az agresszivitás, a támadófelfogás hiányzott a játékunkból, ilyen teljesítménnyel nem lehet pontokat szerezni. Buta hibákat követtünk el, melyeket ellenfelünk kihasznált, s megérdemelten nyerte az összecsapást.

Szabó János: – Először nyertünk ebben a szezonban idegenben. Egy nagyon jó, az utóbbi időben szép sikereket elérő együttes otthonában szereztünk három pontot.
Erdélyi Géza


FGSZ Siófok–Gyirmót FC Győr 2–2 (2–2)
Siófok, 200 néző. V.: Oláh G.

Siófok: Tajti – Gárdos, Szilvási, Kovács J., Gubicza – Vass M., Futó (Horváth B., 85.) – Ivancsics, Peszmeg, Papp M. (Kozma R., 71.) – Daru. Edző: László András.

Gyirmót: Somogyi (Deli, a szünetben) – Hajba, Balog Z. (Présinger, 86.), Lázár, Nagy S. – Papp K., Madarász – Beliczky, Magasföldi, Cseri – Oross (Graszl, 61.). Edző: Sisa Tibor.

Gsz.: Daru (3.), Ivancsics (44.), ill. Lázár (16.), Magasföldi (20.).

Kiállítva: Hajba (45.), Lázár (79.).

3. p: Daru a kimozduló Somogyi mellett 14 méterről lőtt a kapufát is érintve a hálóba. 1–0.
16. p: A labda a középen érkező Lázár elé került, aki estében 4 m-ről a kapu közepébe lőtt. 1–1.
20. p: Cseri beadása után Beliczky 3 m-ről a jobb kapufára lőtt, majd Cseri Magasföldi elé játszott, aki 5 m-ről a kapu bal oldalába lőtt. 1–2.
44. p: Ivancsics G. szabadrúgásból 20 m-ről a bal felső sarokba lőtt. 2–2.
45. p: Hajba rúgta meg Papp Mátét az oldalvonalnál, amiért Oláh azonnal kiállította.
79. p: Lázár kapta meg második sárga lapját.

A kiállítások megnehezítették az egyébként is gyengébb napot kifogó gyirmótiak dolgát, akik a végelszámolásnál fontosnak tűnő pontokat hagytak Siófokon.

Jók: Futó, Peszmeg, Ivancsics, ill. Madarász, Papp K.

László András: – A létszámelőnyünket a koncentráció hiánya miatt nem tudtuk gólra váltani.

Sisa Tibor: – Azt hittem, több meglepetés már nem ér a labdarúgásban, de tévedtem. Úgy éreztem, mintha már láttam volna ezt a mérkőzést ezen a pályán.
Lapincs Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában