Helyi sport

2014.08.18. 14:10

Vajda Anna is Győrben folytatja

Igazi nagyágyút igazolt az UNI Győr női csapata, ugyanis a zöld-fehéreknél folytatja pályafutását Vajda Anna.

kisalfold.hu


A korábban Sopronban, valamint Pécsen, továbbá a török Fenerbahce, a cseh USK Praha, a spanyol Avenida és a Rivas Ecopolis csapatában megfordult válogatott kosaras megszerzése mindenképpen nagy fegyvertény.

Mint arról már beszámoltunk, Völgyi Péter személyében új edzője lesz a csapatnak, emellett a tavalyi keretből marad a válogatott Laklóth Anna és Mansaré Manty, továbbá Koch Dóra, valamint a bokatöréséből felgyógyult Czirják

Noémi. Mellettük a győri utánpótlásból öt játékos kerül fel az első csapat keretébe. Ezenfelül Győrben játszik az új szezonban Horváth Lilla, a kanadai válogatott centere, Krysten Boogaard, a szerb nemzeti csapat első számú irányítója, Tamara Radocaj, valamint a magyar, de osztrák válogatott Takács Kata, aki kettes poszton bevethető.

Horváth legutóbb a PEAC Pécsben szerepelt, ő volt a csapatkapitány, ám a 23 éves játékos szezon közben bejelentette, nem folytatja tovább, legalábbis Pécsen. Az 1988-ban született, 196 cm magas Boogaard legutóbb a belga Kangoeroes csapatában szerepelt, tagja a világbajnokságra készülő bő kanadai keretnek.

Radocaj 1987-ben született, s neki is jók az esélyei a világbajnoki szereplésre. Győrbe az olasz Cagliari csapatától érkezik. A 184 cm magas Takács 23 éves, legutóbb az Avides Hurricans csapatát erősítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában