A szavakon túl

2024.06.18. 15:54

Jótékonysági koncert Kapuváron

Különdíjat nyert a Csobogó együttes, amely szombaton Kapuváron lép fel.

Kisalföld.hu

Jubileumi és jótékonysági koncert lesz június 22-én Kapuváron a tűzkárt szenvedett családnak - számolt be a kisalfold.hu nemrégiben a kezdeményezésről.

A jótékonysági koncert előtt Babothi-Varga Jenő, a Csobogó nevű együttes vezetője mesélt néhány érdekességet. "Szombaton az Operettszínházban a Versünnep 2024 Nemzetközi Seregszemle döntőjében – hét zenés produkció között – a tavalyihoz hasonlóan ismét különdíjat nyertünk Csukás István: A kovács című versre írt dalunkkal" - mondta a zenekar vezetője.

Hozzátette, "Rábaközi kötődéseim miatt vállaltuk a hétvégi jótékonysági koncertet: Kapuváron tanultam, dolgoztam, Babóton töltöttem gyerekéveimet, Osliban nagyszüleim, édesanyám élt, majd én is itt laktam a családommal 1994-ig, illetve ide való Berényiné Fodor Teca is, aki feleségem tanítványa volt Osliban.

A koncert ingyenes, az adományokat a család számlaszámára várják.  "Aki csak egy jó koncertet szeretne látni, hallani, annak is érdemes eljönni. Az hab lenne a tortán, ha még segítenének is" - fogalmazott Babothi-Varga Jenő.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában