Utánunk a vízözön

2024.04.19. 13:00

Győri képzőművészek munkáival nyílt meg a legújabb időszaki kiállítás - galéria

A diákok és tanáraik nagy örömére megnyílt csütörtökön a győri Borsos Miklós Időszaki Kiállítótérben a fiatalok alkotásaiból összeállított Utánunk a vízözön című kiállítás, amelyet május 8-ig láthat a nagyközönség.

Simon Roberta

Fotó: Nagy Gábor

Fotó: Nagy Gábor

Megnyitották csütörtökön a Győri Tánc-és Képzőművészeti Szakgimnázium 13. évfolyamának Utánam a vízözön című kiállítását a Borsos Miklós Időszaki Kiállítótérben. 

Nem először adott lehetőséget a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum a fiatal tehetségeknek arra, hogy megmutassák legújabb, tematikus alkotásaikat. Ezúttal is készültek festmények, grafikák, valamint szobrászati munkák, amelyeket május 8-ig tekinthetnek meg az érdeklődők a Káptalandombon, az Apor Vilmos pürpök tere 2. szám alatt található tárlaton. 

Az eseményen Derczó Tibor intézményvezető mondott köszöntőt és dicsérte a fiatal tanulók munkáját, majd Pápai Miklós festőművész nyitotta meg az időszaki kiállítást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában