Nőnapi ajánlat

2024.02.07. 20:05

Nőnapi képzeletszínház Győrújbaráton

Mitől lesz különleges idén a nőnap?

Kisalföld.hu

A finom ételektől, a hozzá párosított italoktól és az ezt követő szórakoztató programtól. Ezeket hozza el idén a Babarczi Pincészet az Izsóp Étteremmel karöltve, hiszen egy rendkívüli eseménnyel készülnek március 8-ra, a győrújbaráti Timaffy László Művelődési Házba.

 

A borkóstolóval egybekötött vacsorát követően pedig egy rendkívül szórakoztató és izgalmas előadás veszi kezdetét: a képzeletszínházi est keretében két nagyszerű, közismert színésznő, Kovács Patrícia és Szamosi Zsófia beszélget a moderátorral, Tollár Mónikával valamint a nézőkkel.

A Janikovszky Éva írásai alapján életre keltett halhatatlan nőalakok segítségével gondolkodnak közösen a 40-45 év feletti lét végpontjairól: mindennapi mélységeiről és magasságairól. Őszinte kíváncsisággal és együttérzéssel vallanak arról, milyen válaszok, megoldások születtek bennük az élet különféle helyzeteire a negyedik X-en túl.

Jegyek a Babarczi Pincészetnél vagy az Izsóp Étteremben kaphatók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában