Nyári Mozi

2023.08.13. 15:45

Sikerfilm és koncert érkezik Sopronba

Több városban is különleges, ingyenes filmvetítéssel egybekötött koncert várja a mozirajongókat idén nyáron: a Telekom Film támogatásával a Paramount nyári mozija ismét bejárja Magyarországot. A soron következő állomás Sopron lesz.

Kisalföld.hu

Június 20-án, Szegeden vette kezdetét a Paramount immár hagyományos filmes eseménye, a Paramount Nyári Mozi. A soron következő állomás Sopron lesz,

A vetítések előtt szavazással dől el, hogy az 1991-es Addams Family, Leslie Nielsen talán legemlékezetesebb alakítása, a ’88-as Csupasz pisztoly, vagy a tavalyi Top Gun kerüljön a vászonra. A legtöbb soproni szavazónak végül a Top Gun: Maverick-re esett a választása.

Augusztus 15-én tehát Tom Cruise akciófilmje kerül nagyvászonra, amelyet egy akusztikus koncert követ Zentai Márkkal és Knoll Gabival. Az ingyenes vetítés és buli este 7 órakor veszi kezdetét a soproni Volt Caféban.

Még több infó a hivatalos Facebook-eseményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában