Előadás Sopronban

2023.04.18. 11:52

Rotary Akadémia: Az élő víz

A Rotary Akadémia keretében dr. Boros László kutatóorvos, biokémikus Az élő víz - Azaz a sejtjeinkben táplálékból termelődő víz szerepe az egészség megőrzésében címmel tart előadást április 20-án, csütörtökön 19 órakor a Soproni TIT-ben (Várkerület 98.).

kisalfold.hu

Dr. Boros László Szentgyörgyi Albert nyomdokait követi életében és munkájában. Szegeden végzett 1987-ben, majd közel harminc évet külföldön, főleg a Kalifornia Egyetemen dolgozott. Kutatási területe a paradigmaváltást hozó új tudomány, a deutenomika. Sok kutatásban vett részt, nyugdíjba vonulása után Amszterdamban folytatta oktató és kutató munkáját, hamarosan Magyarországon tanít tovább. Előadásában választ ad az egészség megőrzéssel kapcsolatos kérdésekre, legyen szó energikusabb életről vagy gyógyulásról. Beszél majd arról, milyen élelmiszereket kell fogyasztani ahhoz, hogy a sejtek megfelelően működjenek. Azt mondja, az egészség alapja a tiszta forrásból származó táplálék. Természetesen arról is szó lesz, hogy mi az a deutérium, és arról is, milyen bajt okoz, ha az ember nem megfelelő élelmiszereket fogyaszt. A Rotary Club Pannonia tagjai várják az érdeklődőket. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában