Kuny Domonkos Múzeum

2023.02.13. 09:36

Közönségszavazás keretében keres tervezőt a tatai múzeum

A korábbi évek sikeres kezdeményezését folytatva közönségszavazás segítségével szeretné kiválasztani legújabb információs kiadványának tervezőjét a Kuny Domokos Múzeum.

kisalfold.hu

Ahogyan az intézmény weboldalán olvasható, a Talentum iskola tanulói, Tata tehetséges grafikusdiákjai bemutató leporellótervezeteket készítettek, melyeket a közönség elé tártak, s a megmérettetésben legtöbb szavazatot összegyűjtő fiatal grafikus terve alapján elkészült leporellóval reklámozzák majd a tatai múzeumot és kiállítóhelyeit. Az online és a helyszínen szavazók között múzeumi kiadványokat sorsolnak ki. 

Az érdeklődők 2023. március 16-ig többféle módon leadhatják szavazataikat: a tatai várban a Vártorony kiállítótérben a „Tata 2022” című tárlatban elhelyezett szavazóládákba bedobott szavazócédulával; a Kuny Domokos Múzeum közösségimédia-felületén (www.face­book.com/kunymuzeum) az eredeti poszt hozzászólásában a terv sorszámát megadva, illetve a kiválasztott terv mellett a lájk gomb megnyomásával; továbbá e-mailben, elektronikusan. 

A közönségszavazás további részleteiről itt olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában