Könyvszalon

2022.11.23. 13:17

Nyolcezer érdeklődőt vonzott a XXI. Győri Könyvszalon programjai

Más helyszínen, átalakult kínálattal várta idén a könyvek szerelmeseit november 18-20. között a XXI. Győri Könyvszalon.

kisalfold.hu

A program idején rengetegen érkeztek a Kisfaludy Károly Könyvtárba. Közel négyezer ember fordult meg személyesen a hétvégén a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér rendezvényén. A Kisfaludy Károly Könyvtárban a gyerekkönyv-bemutatókra megteltek a terek, az első emeleten kialakított mesesarok is népszerű helyszín volt. A hétvége során itt több interaktív foglalkozásra, előadásra, könyvbemutatóra várták a családokat.

8000 ezer adatok

Az idei, kisebb rendezvényen a klasszikus könyvvásár szintén átalakult, de így is volt lehetőség arra, hogy számos kötetet és kiadványt beszerezzenek a helyszínen az érdeklődők. A félszáz író-olvasó találkozó közül mindenki megtalálhatta a neki kedveset, a történelmi, illetve szépirodalmi alkotások mellett jól elfértek a divattal, a mentális egészséggel vagy éppen a keleti ízekkel kapcsolatos témák is. A rendezvényteremben zajló délutáni könyvbemutatókat élőben közvetítették a könyvtár hivatalos Facebook-oldalán, ennek köszönhetően több mint 4000-en kapcsolódtak be a rendezvénybe az interneten keresztül. A XXI. Győri Könyvszalon ideje alatt a Városháza előtti térre a Petőfi-busz is megérkezett, amelyben a költő születésének 200. évfordulója alkalmából egy vándorkiállítás várta az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában