Közösség

2020.08.06. 12:25

Szeptemberben indul újra Sopronban a GYIK

Betuker Botond június 18-án vette át a GYIK Rendezvényház szakmai vezetését. Mostanra összeállt az év hátralévő időszakára tervezett program, így a közvéleményt is tájékoztatja az intézmény nyújtotta lehetőségekről.

Bódvai Ildikó

Felvételünkön Betuker Botond.

– Jó érzéssel tölt el a tény, hogy jó kezekből vehettem át a rendezvényház vezetését és kezdhetem meg munkámat. Hálás vagyok az életnek, hogy mindig lehetőségek elé állít, amelyekben bizonyíthatok – mondta elöljáróban Betuker Botond, a GYIK Rendezvényház új szakmai vezetője. – Komoly munkát fordítottunk a 2020-as évi programok újraélesztésére. A pandémia által megállított és elhalasztott programokat újraszervezzük és aktualizáljuk. A világjárvány miatt folyamatosan változó protokoll szerint arra összpontosítunk, hogy biztosítani tudjuk a soproni kultúraszeretőknek a szórakozási lehetőséget. Ha újra közbe nem szól a járvány, Sopronban láthatjuk többek között Presser Gábor önálló szerzői estjét, Ördög

Nórát és Nánási Pált. Továbbra is helyet adunk a Dumaszínház népszerű műsorainak. Előadást tart dr. Csernus Imre, Bagdy Emőke és újból színpadra lép Csányi Sándor, valamint Bödőcs Tibor humorista. A gyermekeket sem hagyjuk ki a sorból: nagyon várjuk Vukot és a népszerű Kicsi Gesztenye show-műsort. Újdonságként szerepelnek a TRACCS beszélgetős estek, amelyek keretén belül ellátogat hozzánk dr. Zacher Gábor, Győrfi Pál, Jakupcsek Gabriella is. Nálunk ünnepli 50. jubileumát az Ásványbörze – sorolta a tervezett programokat az új vezető.

Felvételünkön Betuker Botond.

A programok szeptember elejétől indulnak újra, 3–4-én a GYIK Rendezvényházban és környékén Reneszánsz Napokra várják az érdeklődőket, 5–6-án pedig egzotikus madarakat csodálhatnak meg a 12. Madárkiállításon. – Célunk és kötelességünk megtartani Sopron közkedvelt közösségi színterét. Ennek eléréséért, illetve a megmaradás érdekében a rendezvényekre fogunk fókuszálni. Szorosabb együttműködést szeretnénk a város különböző csoportjai-

val, intézményeivel. Legfőbb feladatunk, hogy megőrizzük az eddigi színvonalas produkciókat, miközben igyekszünk megfelelni az újabb és újabb közönségigényeknek, melyeket a soproni kultúrakedvelő közönség támaszt – tette hozzá Betuker Botond.

Információ a jegyekről

A veszélyhelyzet miatt elmaradt programokra megvásárolt jegyeket szeptember 15-ig lehet visszaváltani hétfőnként és csütörtökönként 8.30 és 13.30 között a GYIK Rendezvényház recepcióján. A jövőben a Fekete Zoltán Diákhotel és Kollégium portáján (Ady Endre út 5.) lehet jegyet vásárolni a programokra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában