Tájékoztatás

2020.06.08. 10:10

Nyit a Pro Kultúra jegyiroda Sopronban

Nyit a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. jegyirodája június 15-től a Liszt Ferenc Kulturális Központban ( Liszt Ferenc u. 1.).

kisalfold.hu

A korlátozó intézkedések miatt elhalasztott előadásokra szóló jegyekkel és bérletekkel kapcsolatban mindenkinek pontos információkat nyújtanak a munkatársak. A Petőfi Színház és a fertőrákosi Barlangszínház elmaradt produkciónak pótlásáról, illetve ezek helyett a közönségnek kínált további lehetőségekről dátumra, időpontra lebontva megtalálható az összes információ a Pro Kultúra honlapján, közösségi oldalain.

A Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház témaparkja pedig június 27-én, szombaton nyitja meg kapuit. A Soproni Petőfi Színház 2019/20-as évadára bérletet váltó minden néző az elmaradt bemutatók helyett a Mesés musicalek című előadást tekintheti meg a Barlangszínházban, az előadás regisztrációköteles, a jegyirodát kell keresni. Crescendo és az Ötórai hangoló koncertsorozatra bérletet váltók az elmaradt bemutatók helyett a Dohnányi restart koncertsorozat egyik szabadon választott koncertjét tekinthetik meg. A jegyek kiváltáshoz szintén a jegyirodát kell keresni. A Jazz & Bor koncertsorozat 2019/20-as évadára bérletet váltók előzetes egyeztetést követően a 2021-es SopronDrum fesztivál egyik szabadon választott koncertjét tekinthetik meg a Barlangszínházban.

A valamelyik előadásra megvásárolt jegyeket átcserélik vagy visszaváltják. A visszaváltási igényeket legkésőbb június 30-ig tudják elfogadni. Több előadásra új időpontot hirdetnek, melyekre a korábban vásárolt jegyek érvényesek. A Valahol Európában című előadások pótidőpontja: szeptember 11., 16 óra, Barlangszínház. A megvásárolt jegyek érvényesek a pótelőadásra, de a megváltozott helyszín miatt szükséges a jegyirodában rendezni az átváltásukat.

A jegyiroda hétfőtől péntekig 9–17 óráig, szombaton 9–12-ig tart nyitva, telefonszámok: +36-99/517-517, +36-99/517-518, e-mail: [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában