Elismerések

2024.07.06. 10:20

Érdemes diákok Csornán

A csornai önkormányzat idén is kitüntetésben részesítette a kiváló teljesítményt nyújtó végzős általános és művészeti iskolásokat.

Kisalföld.hu

A Csorna Város Érdemes Diákja elismerést ebben az évben tíz diák kapta meg. Valamennyien kitűnő vagy jeles eredménnyel fejezték be az iskolát, aktív közösségi munkát végeztek, és öregbítették városuk hírnevét a különböző versenyeken is: Benkő Bence Áron (II. Rákóczi) történelemversenyen, valamint a kézilabdában; Boross Kata (Széchenyi) országos és megyei tanulmányi és népdalversenyeken; Hideg Gyula (Arany) helyi és vármegyei rajzpályázatokon; Mészáros Ákos (Széchenyi) országos és megyei tanulmányi versenyeken; Nagy Sebestyén (Timaffy) megyei és régiós fesztiválokon szólóban és csoporttal; Pálla Noel (Széchenyi) országos és megyei tanulmányi és sportversenyeken; Tóth Benedek András (Kerényi) a Cziráki Lajos Megyei Komplex Képzőművészeti Versenyen; Tóth Szilárd (Kerényi) könnyű­zenei megmérettetéseken, a szombathelyi Sistrum énekversenyen nívódíjat kapott; Varga Balázs (Arany) az országos Szakma Kiváló Tanulója Versenyen különdíjban részesült; Varga Koppány (Rákóczi) országos és megyei tanulmányi versenyeken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában