Szabadidő

2024.06.25. 08:54

Újra benépesült az abdai Bringapálya

A napokban rendezték meg az abdai Bringapályán a Zrínyi Ilona Általános Iskola diákjainak a 2. Roller-Bringa Jamboree-t.

Kisalföld.hu

Örömmel tekernek a pályán a helyiek.

Az időjárás viszontagságai miatt májusról kellett áttenni a rendezvényt. Így tulajdonképpen az iskolai évet sikerült lezárni ezzel a sportos foglalkozással. Lajtai Éva vezetésével az iskola felső tagozatosai vettek részt a jó hangulatú eseményen, melyen a legjobb időt futottakat éremmel, oklevéllel és sportos ajándékkal jutalmaztak. A lebonyolításban sokat segített Kertész Tamás, a győri Emberség DSE elnöke.

A résztvevők egy csoportja. 

A díjazottak

Roller kategória: 1. Puskás Dániel, 2. Milcsarek András, 3. Milcsarek Levente.

Bicaj kategória: 1. Németh Erik, 2. Nemes Áron, 3. Rácz András

A verseny díjazottjai.

Szabó Zsolt polgármester így nyilatkozott a jamboree után: – Nagy örömünkre szolgál, hogy ezúttal is ennyien kerekeztek a pályázat útján épített kerékpáros ügyességi pályán. Feltétel volt a pályázatban, hogy évente minimum két alkalommal szervezünk ide rendezvényt. Ennek része, hogy a helyi iskolára alapozva népszerűsítsük a kerékpársportot, mely az egészséges életmód megőrzésének egyik legnépszerűbb formája.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában