Hasznos ajándék

2024.06.23. 15:37

Kétmilliós eszközadomány a kórháznak

Közel kétmillió forint értékben adományozott 100 darab LCD monitort a PMA Systems Kft. a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórháznak nemrégiben.

Dániel Viktória

- Győriként, illetve győri vállalkozóként, elkötelezettek vagyunk saját kereteinken belül nonprofit szervezetek támogatásában. Így esett a döntésünk a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházra. Bízunk benne, hogy az általunk adományozott 100 db DELL típusú LCD monitor, melyek értéke közel 2 millió forint, hasznára válik a kórháznak. Reméljük ez a támogatás nem egyszeri és a jövőben alkalmunk nyílik további adományozásra - mondta a cég ügyvezetője Sziveri Gábor.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház részéről Komonszky Krisztina gazdasági igazgató kiemelte, az ilyen jellegű adományok nagyon hasznosak a kórház infrastruktúra-fejlesztésében, a monitorokat több területen is tudják hasznosítani. 
- Az informatikai eszközök megbízhatósága kiemelt az egészségügyben, hiszen már minden fontos egészségügyi adat, dokumentáció digitális formában van jelen. Köszönjük a nagylelkű felajánlást a PMA System Kft-nek, mellyel hozzájárultak a korszerű betegellátás biztosításához kórházunkban - tette közzé weboldalán az intézmény.

100 monitort kapott a kórház a PMA System Kft-től.
Forrás: petz.gyor.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában