Közügyek

2024.06.25. 09:06

Fontos ügyek a győri közgyűlésen - Kevesebb mint fél óra alatt elfogadták a napirendi pontokat

A félév utolsó rendes közgyűlésére jöttek össze a képviselők Győrben kedden délelőtt. A kiküldött 19 napirendi pontot az ülésen megjelenő 19 képviselő tárgyalta rekordidő alatt, kevesebb mint fél óra alatt fogadták el a pontokat.

Kisalföld.hu

Fotó: Molcsányi Máté

A keddi győri közgyűlésről a korábbi élő adás megtekinthető:

A félév utolsó rendes közgyűlése

Napirendi pontok előtt a jelenlegi közgyűlés által alapított a Győri polgárok szolgálatáért díjakat adott át dr. Dézsi Csaba András polgármester és Nagyné dr. László Edit jegyző a városháza kiváló dolgozóinak.

A „Győri Polgárok Szolgálatáért” díjat adományoztak Kormosné Morócz Anikónak a hatósági eljárások során tanúsított több évtizedes lelkiismeretes, magas színvonalú szakmai munkájáért, valamint a polgárbarát, a lakosság érdekeit szem előtt tartó segítőkész hozzáállásának elismeréseként. Díjat kapott Mező Tímea, aki az önkormányzati adóhatóság területén több mint három évtizedes, töretlen szorgalommal, magas fokú hivatástudattal és elkötelezettséggel végzett, kimagasló szakmai munkájáért. Megkapta az elismerést Horváth István, aki Győr városüzemeltetése terén három évtizede, kimagasló szakmai tudással, a lakosság érdekeit szolgáló magas fokú hivatástudattal és elkötelezettséggel végzett, felelősségteljes és példaértékű munkát végzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában