Elismerés a tudásnak és a szorgalomnak

2024.02.15. 11:02

Kisbér és környéke diákjait díjazták a vállalkozók

A Kisbér és Környéke Vállalkozók Klubja a vállalkozók bálján a díjazta a legjobb tanulókat.

Kisalföld.hu

„Az év kiváló tanulója” díjat több mint egy évtizede alapította a Kisbér és Környéke Vállalkozók Klubja azzal a szándékkal, hogy a végzős gimnazista és szakiskolás tanulók közül a kiemelkedő tanulmányi és szakmai munkát végzőket elismerjék. Szól ez a tudásnak, a szakmának, a befektetett munkának, továbbá a középiskolákban folyó pedagógiai tevékenységnek is. A díjat hagyományosan minden évben az iskola nevelőtestülete által leginkább érdemesnek tartott végzős tanulók kapják. 

A díjazottak tanulmányi eredményeikért, közösségben végzett munkájukért vehették át az elismerést. Fotó: Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium

2024-ben a kereskedelmi értékesítőnek tanuló Böröczki Bianka és az asztalosként végző Kádár László kapták. A kisbéri TSZC Bánki Donát Szakképző Iskola tanulói szakmai vizsgájukat májusban teszik. A Profit Klub hagyományos bálján az idén is elismerésben részesítették a vállalkozók a legjobb eredményeket elérő, tanulmányaikban, közösségi munkájukban kiemelkedő diákokat. A gimnazisták közül az idén Tóth Mercédesz és Szabó Zsombor vehették át a díjakat, akik a Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium tanulói. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában