Váratlan leállás

2024.01.02. 17:15

Nem működött az online felületünk, akadozott az internet, a telefon az év második napján

A Vodafone Hungary közösségi oldalán így reagált a történtekre: január 2-án rövid ideig fennakadást tapasztalhattatok a mobilszolgáltatások elérhetőségével kapcsolatban.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Pixabay

Kedd, 17.09 - Újra indult a kisalfold.hu

"A kimaradást áramszünet okozta az egyik szerverközpontban, amely ideiglenesen befolyásolta a szolgáltatások elérhetőségét. Munkatársaink javították is a gondot, így a mobilszolgáltatások ismételten zavartalanul működnek!

Ennek ellenére előfordulhat, hogy néhány mobilkészülék továbbra sem csatlakozik automatikusan a hálózathoz. Ha ezt tapasztalnád, javasoljuk, hogy egyszerűen indítsd újra a készüléked, vagy válts repülőgép üzemmódra, majd térj vissza az eredeti állapotba, amely megoldást jelent.

Vezetékes szolgáltatásaink esetében érdemes áramtalanítani az eszközöket, majd visszakapcsolni. Bizonyos esetekben tapasztalható, hogy ez azonnal nem nyújt megoldást, ilyenkor érdemes ezt újra végrehajtani!

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!" - olvasható a Vodafone közleményében.

A Telekomnál is akadozott a hálózat

Áramellátási hiba miatt a Telekom IPTV és Telekom TV szolgáltatásai, valamint a mobil hangszolgáltatás elérhetősége ma délelőtt akadozhatott. A helyreállításon folyamatosan dolgozunk, a fennakadásért elnézést kérünk. Köszönjük a türelmet! – adott magyarázatot a Telekom a délelőtti hibára, majd később  jelezte, hogy Mobilszolgáltatásuk, valamint IPTV és Telekom TV szolgáltatásuk helyreállt.

– Amennyiben továbbra is hibát tapasztaltok, úgy javasoljuk a készülék újraindítását – tanácsolták közösségi oldalukon a felhasználóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában