Együttműködési megállapodás az Edutus Egyetemmel

2023.12.16. 14:40

Évzárót tartott a Komárom-Esztergom Vármegyei Iparszövetség

Évzáró közgyűlést tartott a Komárom-Esztergom Vármegyei Iparszövetség (Kiszöv). Első napirendi pontként együttműködési megállapodást írt alá a szervezet és az Edutus Egyetem.

Kisalföld.hu

Ezt követően Némethné dr. Gál Andrea rektor tartott előadást mindazokról a lehetőségekről, melyeket az Edutus kínál a vállalkozások számára. A résztvevők hallhattak a felsőoktatási duális képzésről, amelyben a cégek mint képzők vehetnek részt, és mindazokról a felnőttképzési projektekről, amelyeket az egyetem kínál a vállalkozóknak. 

Együttműködési megállapodást írt alá Jankovszky Sándor és Némethné dr. Gál Andrea. Fotók: Viszló Balázs


Az alapszabály módosítása után Jankovszky Sándor, a Kiszöv elnöke elismeréseket nyújtott át a tagszervezeteknek és azok dolgozóinak. Elsőként dr. Petőcz Erzsébetet köszöntötte, aki a Kiszöv ügyvezető igazgatójaként vehette át a Komárom-Esztergom Vármegye Gazdaságáért Életműdíjat a közösség szolgálatában végzett munkájáért. 

A Kiszöv elismerő oklevelével jutalmazták a 100 éves Dorogi Ipartestületet, a díjat Szűcs György elnök vette át. Szintén elismerő oklevelet kapott három Panalm Kft.-s munkatárs, Kelemen Ferencné, Kovács Józsefné és Őze Józsefné, valamint a 30 éves Pente Bt. és Boros Ildikó egyéni vállalkozó. Az évzáró közgyűlésen Evert Enikő, a Magyar Iparszövetség ügyvezető elnöke üdvözölte a megjelenteket. Külön kiemelte, hogy érdekvédelmi munkájuk sokkal hatékonyabb lenne, ha az ország minden pontján olyan kiváló tagszervezeteik lennének, mint a Kiszöv. 

A rendezvényen elismerések is gazdára találtak.


Zárásként Jankovszky Sándor elnök köszönte meg az elnökség egész éves munkáját, majd békés ünnepeket kívánt, és reményét fejezte ki, hogy 2024 sokkal jobb év lesz a gazdasági társaságok számára, mint az idei. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában