Ismeretlen

2023.10.04. 12:14

Feltörték az écsi polgármester Facebook fiókját

Gyurina Zsolt

Szabó Norbert écsi polgármester.

Fotó: Csapó Balázs

Befurakodott egy ismeretlen a Facebook-oldalam adminisztrátorai közé a hét végén – tájékoztatta a Kisalföldet Szabó Norbert écsi polgármester. 

– Megváltoztatta a profilképemet egy mérges emojira, a borítóképemet egy repülő ablakából készült fotóra, illetve kiírt egy angol nyelvű, nem idézhető mondatot az oldalamra. Szerencsére nagy kárt nem okozott, időben észleltem a bajt. Néhány órával később sikerült az oldalamról kitiltanom. Egyvalamire jó volt ez az eset, megváltoztattam a borítóképemet, amelyre Tóth Szabolcs écsi lakos által készített gyönyörű fénykép került fel Écsről. 

Amilyen biztonsági eszközt lehetett, beállítottam, most már az oldal fölött csak én rendelkezem. Remélem, ez a kis bonyodalom nem okozott rajtam kívül senki másnak problémát – mondta el a polgármester. Hozzátette, hogy szerencsére a helyi közösség tagjai együtt éreztek és néhányan azonnal jelezték a bajt, így segítették a gyors megoldást. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában