Szerencsére nem történt sérülés

2023.08.29. 07:55

Kisiklott egy mozdony a bakonyi vonalon - Egy szakaszon szünetel a forgalom kedden

Hétfő délután a Veszprémből 15:35-kor Győrbe elindult személyvonat (39513) mozdonya Veszprém és Eplény között, a 82-es főút közelében kisiklott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

A műszaki mentés befejezésig az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés. Veszprém és Zirc között pótlóbuszok közlekednek, a Győr-Veszprém vonalon 30-60 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani.

A balesetben érintett vonat utasait a katasztrófavédelem segítségével szállítják le a vonatról. A vonat alacsony sebességgel haladt, a mozdony egy tengellyel siklott ki - közölte a MÁV.

A Veszprém és Eplény között visszaemelték a délután kisiklott mozdonyt, azonban a pálya helyreállítása várhatóan kedden kora délutánig elhúzódik.

Veszprém és Zirc között kedden is pótlóbusz szállítja az utasokat, kivéve két hajnali, kora reggeli vonat esetében.

  • A Veszprémből Győrbe 5:05-kor és a Győrből Veszprémbe 5:13-kor induló személyvonat (39519, 39510) helyett Bakonyszentlászló és Veszprém között közlekedik a pótlóbusz, amely nem érinti Vinye és Porva-Csesznek megállóhelyet.

A Győr-Veszprém vonalon 30-60 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani - tette hozzá a vonattársaság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában