Környezettudatosság

2023.08.29. 09:52

Ismét gyűlhet a használt étolaj, 13 gyűjtőpontot alakítottak ki Győrben - Listán mutatjuk a helyszíneket!

Újra van lehetőség gyűjteni a használt étolajat Győrben, egyelőre tizenhárom kihelyezett gyűjtőpontot alakítottak ki a városban – áll a Városháza közleményében.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: Pesti Tamás

Az edények ürítését, a gyűjtő pontok tisztántartását és további pontok kialakítását a MOHU Zrt. alvállalkozója végzi. Kérik a lakosokat, hogy a használt étolajat ne a szelektív hulladékgyűjtő edényekbe helyezzék, mert ezzel a városnak és a GYHG Nonprofit Kft-nek is kárt okoznak.

Az illegális, illetve az előírásoknak nem megfelelő hulladék elhelyezését a Városrendészet és a hatóságok is szankcionálhatják! - tette hozzá a Városháza.

Győri gyűjtőpontok: Ifjúság krt. 50., Kismező utca – Csonkaér utca sarok, Győri út, Római út Kövecses út sarok, Répce utca, Malom liget, Szent Vendel u. –Buszforduló, Hédervári út, Tábor úti temető, Kenus utca – Vidra út sarok, Bercsényi ligeti focipálya, Hunyadi u., Tihanyi Árpád u. – Ifjúság krt sarok.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában