Helyi közélet

2023.08.28. 16:02

A győri önkormányzati képviselő lemondásra szólította fel Hajtó Pétert

Dr. Laczkovits Takács Tímea közleményt adott ki, miután Hajtó Péter országosan is nagy port felverő, marcalvárosi beszéde nyilvánosságra került.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: KIsalföld-archívum

„A FIDESZ- KDNP Frakció önkormányzati képviselőjeként és mint győri kétgyermekes családanya, megdöbbenve hallottam Hajtó Péter független önkormányzati képviselő államalapításunk ünnepén tartott obszcén, trágár kifejezésektől hemzsegő, az édesanyákat is mélyen megalázó megnyilvánulását. Ezt követően Hajtó Péter ugyan elnézést kért tettéért, azonban már a következő nyilatkozatával leleplezte valós énjét, hiszen hozzátette, hogy a beszédje legalább önazonos volt.

Mindez mélyen felháborító, s mivel hiszek az emberi értékekben, a család tiszteletében, látom és tapasztalom, hogy végre Győr jó irányba halad, épül a város, felszólítom Hajtó Pétert, hogy haladéktalanul mondjon le a képviselői mandátumáról. Győr városa 2019- ben hasonló morális válságot szenvedett el Borkai Zsolt akkori polgármester miatt és családanyaként most ismét úgy érzem, mélyen megalázó és méltatlan helyzet ez” - közölte dr. Laczkovits Takács Tímea, a FIDESZ- KDNP Frakció önkormányzati képviselője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában