Mindig csúcsidő

2023.07.29. 15:25

Végtelen kocsisor - Fotókon mutatjuk, milyen erős a forgalom szombaton az M1-es autópálya győri szakaszán

Amikor fotós kollégánk készítette a felvételeket szombat kora délután, egyetlen baleset sem volt az M1-es győri részén.

Kisalföld.hu

Ameddig a szem ellátott, Budapest irányába végtelennek tűnt a kocsisor szombat kora délután az M1-es autópályán Győr térségében. Fotó: Csapó Balázs

Az elmúlt egy napban több karambol is borzolta az autósok idegeit az M1-es autópálya Észak-dunántúli szakaszán pénteken és szombaton is. A kisalfold.hu-n hét balesetről adtunk hírt bő 24 óra alatt.

Az Útinform tájékoztatása szerint jelenleg, szombaton 15 óra után ez a helyzet az M1-es autópályán

  • Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán megnövekedett menetidővel kell számolni az erős forgalom miatt, illetve azért, mert az erre autózóknak három kiépített terelésen is át kell hajtaniuk, így aki teheti, használjon alternatív útvonalat (a 115-ös jelű csomópontnál a 81-es főutat, majd az M7-es autópályát vagy az 1-es főutat)!
  • A főváros felé vezető oldalán, Herceghalom térségében egy műszaki hibás tehergépjármű foglalja el a leállósávot. A 25-ös km-nél torlódik a forgalom.
  • Szintén a Budapest felé vezető oldalon, a 60-as km-nél egy személyautó és egy teherautó ütközött össze, emiatt a 60-as km-nél csak a külső sáv járható.
  • Ugyanezen az oldalon, a 68-as km-nél, Tata térségében kialakították az új terelést, így ezen az oldalon újra két sáv autózható. A torlódás még mindig meghaladja a 20 km-t, aki teheti, az a 94-es km-nél lehajtva, a Bábolna - Nagyigmánd - Kocs - Tata - Vértesszőlős útvonalon kerülhet,
  • Az ellenkező, Hegyeshalom felé vezető oldalon is megkezdőik a terelés kiépítése, így a 61-es és a 66-os km között az aktuális munkaterületnél csak egy sáv járható.
  • Arrébb, a 123-as és a 128-as km között felújítási munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani. A Budapest felé vezető oldalon a 142-es és a 123-as km között szakaszos torlódás tapasztalható, aki teheti, az az 1-es főúton kerülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában