Oklevél a munkáért

2023.07.01. 22:43

Elismeréseket kaptak az enesei polgárőrök

Az enesei polgárőrség alapításának huszadik évfordulója alkalmából nemrég családi napot rendeztek a településen, ahol különböző elismeréseket is átadtak.

kisalfold.hu

Győr- Moson Sopron Vármegye Önkormányzatának Elnöke Németh Zoltán díszoklevél elismerésben részesítette az Enesei Önkéntes Tűzoltó És Polgárőr Egyesületet fennálásának 20.évfordulója alkalmából, több éves áldozatos tevékenységünk elismeréseként. Az oklevelet Gyopáros Alpár, Enese község országgyűlési képviselője adta át Rostás Gábor elnöknek. 

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, Funk József oklevél elismerésben részesítette a polgárőrség területén végzett kiváló munkájáért: Csorba Erik, Bognár Lászlóné, Tóth János, Dobrádi József polgárőröket. Oklevél és plakett elismerésben részesítette Csorba László, Csikai Norbert alapító és jelenleg is aktív polgárőröket. A polgárőrséggel való együttműködésért Mesterházy József, Enese község polgármestere is oklevél és plakett elismerésben részesült. 

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője, Sallai Péter tü. dandártábornok oklevél elismerésben részesítette az egyesületben végzett kiváló szakmai szerepvállalásáért: Bessenyei Attiláné, Bessenyei Attila, ifj. Csorba László, Németh Csaba, Csikai Norbert önkéntes tűzoltó és polgárőr tagokat. Az Enesei Önkéntes Tűzoltó És Polgárőr Egyesület elnöke, Rostás Gábor oklevéllel jutalmazta az egyesületben végzett kiváló munkájáért: Csorba Lászlóné, Maller Dorka, Élő Zsolt,Meleg Ferenc, Csorba Péter, Hécz Dávid, Horváth Zoltán, Horváth Csaba tagokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában