Ülésezik a képviselőtestület

2023.05.25. 09:51

Városi ügyekről tárgyalnak csütörtökön Csornán

Május 25-én, csütörtökön délelőtt kilenc órától ülésezik a város képviselő-testülete a városházán.

kisalfold.hu

Tárgyalnak a képviselők az önkormányzat vagyonáról szóló rendelet módosításáról, a 2022-ben elvégzett pénzügyi-gazdasági ellenőrzések előterjesztéséről. Várhatóan megalkotják az önkormányzat 2022-es zárszámadási rendeletét és módosítják az idei költségvetési rendeletet, ahogy a képviselő-testület szervezeti és működési szabályzatának módosítása is napirenden lesz.

Döntenek a 2023-as igazgatási szünetről, megismerik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat csornai Gondviselés Házának tevékenységéről szóló beszámolót. A csornai mezőőri szolgálat 2022-es munkáját is értékeli a plénum. Megállapítják a Vilmos Park Kft. 2022-es mérlegét és határoznak a céggel kötött közszolgáltatási és városüzemeltetési szerződés jóváhagyásáról.

Ugyancsak megállapítják a Csorna Projekt Kft. tavalyi mérlegét és meghatározzák az önkormányzat által fenntartott nevelési-oktatási intézmények engedélyezett csoportlétszámait. Az ülésen előterjesztés szerepel majd az Országgyűlés békepárti határozatához. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában