Vendégek

2023.04.26. 23:01

Főispánok látogatása a sopronkőhidai börtönben

Széles Sándor, Győr-Moson-Sopron vármegyei és Takács Szabolcs Veszprém vármegyei főispán látogatott el a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönbe április 14-én.

kisalfold.hu

Fotó: Bv.gov.hu

A vármegyei elöljárókat Takácsné Légrádi Edina, Farkasgyepű és Németh Gergely, Szany polgármestere, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győr-Moson-Sopron vármegyei szervezetének elnöke, valamint dr. Rózsa Gábor, a Széchenyi Egyetem nyugalmazott docense is elkísérte a látogatásra.

A vendégeket Fülöp István bv. ezredes, intézetparancsnok fogadta, aki az intézet történetéről és működéséről tartott ismertetője után sétára invitálta a látogatókat. Jártak a körletépületben, a múzeumzárkában, a speciális elhelyezési részlegek megtekintését követően az új, könnyűszerkezetes épületben, majd a Sopronkőhidai Kft.-ben egy fogvatartotti munkahelyet is megtekintettek. A bemutatott helyszínek közül nem maradhatott ki a Bajcsy-emlékhely és a Mindszenty-emlékzárka sem - adta hírül a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön oldala.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában