Egészségügy

2023.03.10. 14:06

Csúszik a József Attila úti rendelő átadása Győrben - mutatjuk az okot - fotók

"A József Attila úti rendelő átadására készültünk, amikor kiderült, hogy a tervező 2017-ben nem vette figyelembe a szomszéd felőli homlokzatra vonatkozó tűzvédelmi előírásokat, amit akkoriban sajnálatos módon a katasztrófavédelmi hatóság elfogadott" - közölte portálunkkal a győri Városháza.

kisalfold.hu

Felvételünkön a felújított József Attila úti rendelő Győr-Szabadhegyen.

"Jelenleg, a használatba vételi eljárás során a Győr- Moson- Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt a megállapítást tette, hogy az épület szomszéd felőli része nem tűzfalas kialakítású, illetve a két épület közötti tűztávolság nem éri el a hat métert" - olvasható közleményben.

"A rendelő átadása emiatt csúszik, a lakosság szíves türelmét kérem, remélem, több csontváz nem fog kipottyanni a múltból! A javasolt átalakítások után az épület remélhetőleg meg fog felelni az előírásoknak és a használatba vételi engedély kiadható, melyet követően a rendelő kinyithat.

Sajnos, még mindig Mekk Elek után kell takarítanunk Győrben, de első a biztonság" - tájékoztatott Dr. Dézsi Csaba András Győr város polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában