Jó cél

2023.02.05. 19:14

Jótékonysági spinning Sopronban Baumann Péter főhadnagy, hősi halált halt rendőr családjának megsegítésére -fotók

A Soproni Tigrisek Sport Egyesület a Belvárosi Sportcsarnokkal együttműködve teremkerékpáros váltóversenyt rendezett vasárnap Baumann Péter főhadnagy, hősi halált halt rendőr családjának megsegítésére.

kisalfold.hu

Fotó: Máthé Daniella

 - A három hete történt tragikus esemény annyira megrázott minket, hogy elhatároztuk, mindenképpen szeretnénk segíteni a nehéz helyzetbe került családnak. A BECSA egész napra felajánlotta, hogy biztosítja a termet és hoztak Budapestről még speciális bicikliket, amik segítségével a váltóversenyt megrendezhettük - tájékoztatta lapunkat Nagy Tamás, a Soproni Tigrisek SE elnöke.

Végül tíz csapat indult, többek között a rendőrkapitányság, a büntetésvégrehajtás, a Tigrisek edzői és játékosai is indítottak csapatokat, így közel 150 embert mozgatott meg az esemény.  A versenyt rövid megemlékezéssel nyitotta a Szolgálat-teljesítés közben Alapítvány létrehozója, Mátyás Zsolt, majd elkezdődött a váltó. A versenyzők összesen 2800 kilométert tekertek, az első helyezett a SMAFC kerékpáros szakosztálya lett, második a Lions Club Sopron női és férfi vegyes csapata, míg harmadik helyen végzett a Soproni Rendőrkapitányság váltója.

Közel 600 ezer forint gyűlt össze, melyet teljes egészében az elhunyt rendőr családjához juttatnak el. 

Korábban írtuk

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában