Lámfalussy-kar

2023.02.10. 16:49

Diplomaosztó a közgazdasági karon Sopronban - fotók

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karon pénteken tartották meg a diplomaátadó ünnepségét.

Papp Fanni

A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karon őszi szemeszterében 70 hallgató tett sikeres záróvizsgát. Fotó: Szalay Károly

A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karon a 2022-23-as tanév őszi szemeszterében 70 hallgató tett sikeres záróvizsgát, akik közül 11-en végeztek mesterszakon. A Gazdálkodási és menedzsment alapszakon 22-en, a Nemzetközi gazdálkodási alapszakon angol nyelven 2-en, a Pénzügy és számvitel alapszakon 15-en, a Turizmus-vendéglátás magyar nyelvű alapszakon 6-an, valamint az angol nyelvűn 2-en végezték el sikeresen a tanulmányaikat. A Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás angol nyelvű mesterképzésén 4-en, számvitel mesterképzésen 3-an, vállalkozásfejlesztés mesterképzésen 3-an és a vezetés és szervezés mesterképzésen 1 hallgató vehette át a mesterdiplomáját. Továbbá a kar szakirányú továbbképzési szakain 12 hallgató végezte el sikeresen felsőfokú tanulmányait. 

Az eseményen köszöntőt mondott dr. Lakatos Ferenc a Soproni Egyetem rektorhelyettese.

- Felgyúlt a győzelem jelzőfénye, amely a fáradhatatlan kemény munka, az áldozatvállalás és az elkötelezettség eddigi csúcspontja. Remélem, hogy a jelenlévő hallgatók a mai nagyszerű napra emlékezni fognak, ahogy a Soproni Egyetemen eltöltött évekre is. Azonban az ünnepi pillanatokban nem szabad megfeledkezni arról, hogy a készhez kapott diploma pillanatnyi tudásuk állapotáról ad bizonyságot. Az élet során fáradhatatlanul követniük kell a céljaikat - köszöntette a hallgatókat.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában