Frissítve

2022.03.30. 15:26

Bombariadó miatt kiürítették az Árkádot Győrben, és több vidéki nagyvárosban - Fotó

kisalfold.hu

19:40 - A debreceni Fórum üzletközpont is fenyegető üzenetet kapott. 

A haon.hu arról számolt be este fél nyolckor, hogy e-mailben érkezett fenyegető üzenet az üzletközpont részére szerdán, ezt követően nagy erőkkel vonultak a helyszínre a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai. Ezt a komplexumot is kiürítik.

 

18:50 - Pécsett és Szegeden is bejelentés érkezett a rendőrséghez

A győrivel tökéletesen megegyeznek azok az esetek, amelyekről a delmagyar.hu és a bama.hu számolt be szinte azonos időpontban.  Szerda este, nagyjából fél hétkor írták, hogy kiürítették és tűzszerészek vizsgálják át az épületeket.

Úgy tudjuk, Budapesten üzemzavarra hivatkozva zárták be az Árkádot.

 

Információink szerint, a győri üzletközpont ma már nem fog kinyitni. Az üzletek dolgozóit egyesével kísérik be, hogy személyes holmijaikat ki tudják hozni.

 

15:10 - Bombafenyegetést kapott a győri Árkád

Szerda délután bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy vélhetően egy bombát helyezett el valaki az üzletközpontban. Az épületet 15 órától kiürítik és lezárják a rendőrök. A bombakutató egységek is már úton vannak a helyszínre - tudtuk meg Mogyorósi Tünde r. alezredestől, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferensétől.

A kiürítésben a rendőrség kérésére a katasztófavédelem is segédkezik - mondta el Ruskáné Takács Anita tű. százados, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

Forrás: Olvasói fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában