Vezetéket cserélnek

2020.04.24. 14:08

Hétfőtől terelés, lezárás lesz Győrben

Az Eszperantó utca Nádor aluljárónál lévő szakaszán cserélik a vízvezetéket.

Az Eszperantó utca Nádor aluljárónál lévő szakaszán az elmúlt év végén a szennyvízcsatorna meghibásodása miatt beszakadt az útburkolat. A Pannon-Víz zrt. ideiglenesen kijavította a hibát, most azonban a forgalomcsökkenést kihasználva elkezdik a vezeték teljes cseréjét az érintett szakaszon.

Hétfőtől lezárják az Eszperantó utcát a Lidl áruház parkolóbejárata és a Corvin utca közötti szakaszon. Az áruház továbbra is megközelíthető lesz a parkoló bejárati kereszteződéséből, de csak a Mészáros Lőrinc utca irányából, míg a Tihanyi Árpád út 10. sz. épület előtti szervizutat csak a Csaba utca felől lehet megközelíteni.

A lezárás számos, menetrend szerint közlekedő autóbusz terelésével is jár, a buszpályaudvarról induló országos és regionális autóbuszok hétfőtől nem érintik a Malom ligeti buszmegállót, helyette az Álmos utcában ideiglenes megállókban állnak meg a Corvin utca sarkánál. Ugyanezen járatok a buszpályaudvarra érkezve nem érintik a Malom liget és Nádor aluljáró megállóhelyeket, azonban megállnak a Mester utca 3. előtt lévő megállóhelyen.

Terelőúton fog közlekedni számos helyi járat is: a 19A, 27, 32, 34, 36, 37, 900 jelű autóbuszok az Eszperantó utca helyett az Álmos utca–Bartók Béla út útvonalon haladnak majd – áll a győri útkezelő szervezet közleményében.

Tájékoztatásuk szerint a terelés, útlezárás várhatóan május 6-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában