Erőszak

2024.04.09. 10:49

11 éves fiút molesztált egy többszörös visszaeső pedofil férfi Győrben

A Győri Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását indítványozza abban az ügyben, amelyben egy férfi szexuális bűncselekményt követett el egy gyermek sérelmére.

Kisalföld.hu

Forrás: Schutterstock

A vád szerint a vádlott 2022. május 16-án a délutáni órákban jutalom ígéretével a lakóhelyére csalta a buszmegállóban várakozó 11 éves kisfiút. Ezt követően szexuális cselekményt végzett, végeztetett vele. Amikor a gyermek segítségért kiabált, illetve megkérdezte, hogy mikor mehet haza, bántalmazta, megfenyegette a kisfiút. Mivel a férfi elégedetlen volt a sértettel, ezért a telefonján egy pornográf videót mutatott neki, és felszólította, hogy ő is azt csinálja. 

Időközben a szülők a rendőrségen bejelentették a gyermek eltűnését. Hajnali 5 után a molesztáló elengedte a gyermeket, aki az iskolába ment, és onnan értesítették a rendőrséget.

A Győri Törvényszék a vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba. A fegyházbüntetésből legkorábban 30 év múlva bocsátható feltételes szabadságra.

A férfit korábban már kétszer elítélték ilyen bűncselekmény miatt, ezért erőszakos többszörös visszaeső. Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában