Ruhákat akartak lopni

2024.03.25. 13:26

Jókor, jó helyen - Pihenőnapjukon fogtak el három tolvajt a győri rendőrök

Jókor voltak jó helyen a Készenléti Rendőrség Regionális Bevetési Igazgatóság győri rendőr őrmesterei, ugyanis egy véletlen folytán lettek szemtanúi egy áruházi lopásnak. Nem tétováztak, azonnal a menekülő elkövetők után eredtek. Kisebb kergetőzés után nyakon is csípték a tolvaj bandát.

Kisalföld.hu

Győrben, a Budai úti üzletközpont egyik boltjából március 22-én 14 óra körül – több mint százezer forint értékben – lopott el ruhaneműket három hegyeshalmi fiatal. A módszerük az volt, hogy eltávolították a cikkekről az áruvédelmi eszközt. Miután észrevették, hogy lelepleződtek az alkalmazottak előtt, elfutottak - írta a police.hu.

Az esetet észlelte három szolgálaton kívüli rendőr is – így a Győri Rendőrkapitányság állományába tartozó Köteles Attila rendőr törzsőrmester, Szabó Márk rendőr őrmester, illetve Róka Martin rendőr törzsőrmester azonnal a nyomukba eredtek. A Készenléti Rendőrség Regionális Bevetési Igazgatóság Bevetési Főosztály XV. Bevetési Osztály járőre az Árpád út egyik buszmegállójában utolérték és elfogták a 20 éves férfit és társait, aki két lány volt. 

A kiérkező járőrök előállították a három elkövetőt a helyi rendőrkapitányságon, és a nyomozók lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában